Benvinguts!

Defensem els interessos dels nostros municipis,
unim voluntats i coordinem accions
Notícies

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies acompanya a les i els alcaldes de la Comunitat en FITUR2017.

20 gener, 2017

El treball de l’Agència Valenciana de Turisme s’ha vist recompensat amb la presència en aquesta Fira, destacant la capacitat turística de la Comunitat com a motor de desenvolupament econòmic.  Els ajuntaments han sigut protagonistes en aquesta cita, mostrant el verdader impuls i motor que suposa l’activitat turística per als nostres municipis.

LLEGIR MÉS
Notícies

AJUDES INSERCIÓ LABORAL – VICEPRESIDÈNCIA I CONSELLERIA D’IGUALDAT I POLÍTIQUES INCLUSIVES

4 gener, 2017

VICEPRESIDÈNCIA I CONSELLERIA D’IGUALDAT I POLÍTIQUES INCLUSIVES

LLEGIR MÉS

FVMP i la Direcció General de Relacions amb la Unió Europea i l’Estat acorden crear mecanismes de coordinació amb els Ajuntaments valencians

28 desembre, 2016

El secretari General, Vicent Gil i l a vicesecretaria general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Eva Sanchis, es reuneixen amb Daria Terráez, directora general Relacions amb la Unió Europea i l’Estat.

LLEGIR MÉS

Servei Valencià d’Ocupació i Formació

23 desembre, 2016

Resolució de 15 de desembre de 2016, de la Direcció General del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, per la qual s’aprova la convocatòria del programa mixt d’ocupació-formació Tallers d’Ocupació.

LLEGIR MÉS

Justificació de les convocatòries d’ajudes per a gabinets psicopedagògics escolars i educació de persones adultes de titularitat de corporacions locals.

22 desembre, 2016

Els beneficiaris que consten en l’annex I hauran de justificar, davant de la direcció general competent en matèria de centres docents, les despeses i la destinació d’aquestes en la forma establida en l’ordre de bases i en la resolució de convocatòria.

LLEGIR MÉS

LA FVMP LIDERA EL PROJECTE EUROPEU LOCAL4GREEN

16 desembre, 2016

El Vicepresident de la FVMP, Francesc Hernández i el secretari general, Vicent Gil, firmen el conveni de socis per al desenrotllament del projecte LOCAL4GREEN

LLEGIR MÉS

Comissió de Treball de la FVMP d’Educació, Patrimoni Cultural, Cultura, Esport i Joventut

16 desembre, 2016

El passat 13 de Desembre, membres de la Comissió de Treball de la FVMP d’Educació, Patrimoni Cultural, Cultura, Esport i Joventut, Presidida per Sra. Maria Viu Rodríguezmantiene una sessió de treball junt amb D. Jaume Fullana Mestre, director general de Política Educativa i SRA Mercé Durá Súbies Cap de Servici d’Innovació i Qualitat.

LLEGIR MÉS

Reunió amb el Delegat del Consell per al Model Social Valencià

16 desembre, 2016

Reunió del Secretari de la FVMP, Vicent Gil junt amb el Delegat del Consell Francesc Xavier i la directora general de Servicis Socials i Dependència per a tractar el nou marc dels Servicis Socials en la Comunitat Valenciana.

LLEGIR MÉS

Pròxims Esdeveniments