Benvinguts!

Defensem els interessos dels nostros municipis,
unim voluntats i coordinem accions

LA FORMACIÓ CONTINUA 2017 DE LA FVMP, XIFRES RÈCORD EN TAN SOLS UNA SETMANA

19 juliol, 2017

 La Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) ha posat en marxa una nova edició de la Formació Continua destinada al personal al servei de l’administració local dels Ajuntaments.

LLEGIR MÉS

CONSTITUCIÓ DEL GRUP DE TREBALL DE LA FVMP PER A L’ELABORACIÓ DE LA PROPOSTA D’ESTATUT DEL MUNICIPI TURÍSTIC DE LA COMUNITAT VALENCIANA

19 juliol, 2017

Té com a objecte establir unes consideracions sobre l’Estatut que siguen reflectisc del sentir dels municipis turístics de la Comunitat.

LLEGIR MÉS

LA FVMP VISITA CROÀCIA PER A CONTINUAR DESENVOLUPANT EL PROJECTE EUROPEU “LOCAL 4GREEN”

19 juliol, 2017

La vicesecretària de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Eva Sanchis, juntament amb tècnics de la mateixa FVMP, han assistit a una nova trobada que ha tingut lloc a Croàcia al voltant del projecte europeu LOCAL4GREEN.

LLEGIR MÉS

ELS AJUNTAMENTS JA ESTAN INGRESSANT EL FONS DE COOPERACIÓ MUNICIPAL

14 juliol, 2017

RUBEN ALFARO, president de l’FVMP, manifesta la satisfacció per l’ingrés del 50% del Fons. «El compromís de la Generalitat i l’esforç de la Direcció General d’Administració Local ens permet, després de l’acord aconseguit amb el Ministeri, que els diners del Fons siguen realment incondicionats». VER VIDEO

LLEGIR MÉS

DECLARACIÓ INSTITUCIONAL EN COMMEMORACIÓ COM A MONUMENT HISTÒRIC NACIONAL DEL CASTELL D’ALAQUÀS

14 juliol, 2017

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha aprovat el suport a la Declaració Institucional del Castell d’Alaquàs presentada per la seua alcaldessa Elvira García Campos.

LLEGIR MÉS

LA FVMP POSA EN MARXA UN NOU SERVEI DE DIFUSIÓ CULTURAL PER ALS AJUNTAMENTS

13 juliol, 2017

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) ha convocat durant el darrer mes als Ajuntaments i Mancomunitat del País Valencià per a explicar el funcionament d’una nova ferramenta que l’ens municipalista valencià posarà al servei dels municipis i la ciutadania.

LLEGIR MÉS

COMUNICACIÓ ALERTA PER ONADA DE CALOR

12 juliol, 2017

Comunicació d’alertes per temperatures extremes, segons les prediccions de la Fundació CEAM.

LLEGIR MÉS

FONS DE COOPERACIÓ MUNICIPAL

11 juliol, 2017

A partir de hui se’n va a procedir a realitzar el pagament del 50% de la part de la Generalitat del Fons de Cooperació Municipal.

LLEGIR MÉS

CONSELL VALENCIÀ DE PERSONES MAJORS

10 juliol, 2017

Hui s’ha celebrat a la seu de la FVMP una reunió entre el Consell Valencià de persones majors i la FVMP per tal d’establir un primer contacte i de fer arribar a la institució algunes de les problemàtiques que estan tractant-se al Consell.

LLEGIR MÉS

FONS COOPERACIÓ MUNICIPAL NO COMPUTA A REGLA DE GASTO

7 juliol, 2017

El director general d’Administració Local ens informa de “El passat dia 4 de juliol ha tingut lloc una reunió entre representants de la Generalitat i la Intervenció General de l’Estat relativa al Fons de Cooperació Municipal de la Comunitat Valenciana.

LLEGIR MÉS

Pròxims Esdeveniments