Legislació

Mocions i declaracions institucionals

21 juny, 2018

Declaració Institucional amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, 28 de juny de 2018

3 maig, 2018

Moció us de la pólvora en festes de la Comunitat Valenciana

La Junta de Portaveus de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), en la reunió ordinària celebrada el dia 24 d’abril 2018, ha adoptat per unanimitat la següent proposta de moció perquè siga remesa a totes les Entitats Locals de la Comunitat, amb la finalitat de que s’adopte pels seus respectius plenaris.

5 març, 2018

MOCIÓ PENSIONS

La Junta de Portaveus de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), en la reunió ordinària celebrada el dia 20 febrer de 2018, ha adoptat per majoria la següent proposta de moció per a que siga remesa a totes les Entitats Locals de la Comunitat, amb el fi que s’adopte pels seus respectius plenaris.

  • Moció Pensions
    (vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document, 16 KB)
27 febrer, 2018

Dia Internacional de la Dona

Dia de reivindicació dels drets laborals i socials de les dones reconegut internacionalment com a reivindicació de la igualtat i de l’equitat entre dones i hòmens.

21 novembre, 2017

MOCIÓ SOBRE LA INCLUSIÓ EN LES LICITACIONS MUNICIPALS CLÀUSULES DE TIPUS SOCIAL

La Junta de Portaveus de l’FVMP, en la reunió ordinària celebrada el dia 8 de novembre, en Polinyà del Xúquer (més…)

21 novembre, 2017

MOCIO CONTROL I GESTIÓ PÚBLICA DE ENERGIA ELÈCTRICA

La Junta de Portaveus de l’FVMP, en la reunió ordinària celebrada el dia 8 de novembre, en Polinyà del Xúquer (més…)

17 novembre, 2017

MOCIÓ 25 NOVEMBRE DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

En el que portem de 2017, han estat assassinades 47 dones i 5 menors, i encara hi ha més assassinats de dones en investigació. Els assassinats conformen la màxima representació de les formes de terrorisme masclista que continuen sotmetent a les dones en tots els àmbits de la seua vida (més…)

13 novembre, 2017

DECLARACIÓ INSTITUCIONAL EN EL DIA INTERNACIONAL PER A LA TOLERÀNCIA

El 16 de novembre de 1995, els Estats Membres de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) van aprovar la Declaració de Principis sobre la Tolerància, (més…)

23 octubre, 2017

MOCIÓ SEGURETAT

La Junta de Portaveus de l’FVMP, en la reunió ordinària celebrada el dia 26 de setembre de 2017, ha adoptat per unanimitat la següent proposta de moció de seguretat perquè siga remesa a totes les Entitats Locals de la Comunitat, a fi que s’adopte pels seus respectius plenaris.

23 octubre, 2017

PROPOSTA D’ACCIONS PER UN FINANÇAMENT JUSTA DE LA COMUNITAT VALENCIANA.

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies, entitat representativa del municipalisme valencià, al llarg de tota la seua trajectòria ha procurat i defés l’autonomia local basant-se en un just finançament local.