CURSOS EN ENTORN DIGITAL PER Al XICOTET COMERÇ

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) organitza durant el mes de maig i juny de 2021 uns cursos destinats a treballadors autònoms i petites empreses sobre la importància de l’entorn digital en l’estratègia global de qualsevol comerç, independentment de la seua grandària o l’àrea d’activitat en el qual es desembolique. La pandèmia del COVID-19 ha accelerat l’ús d’internet, la tecnologia, les xarxes socials i la venda a distància en matèria de comerç. Aquests canvis cap al virtual afecten també el comerç de proximitat dels nostres municipis. En aquest sentit, encara que per al del comerç local no és imprescindible vendre a través d’internet, no obstant això, sí que es fa necessari conéixer, comunicar-se i ser presents en l’entorn virtual.
Els cursos presencials tindran lloc en:
– Cox, 18 de maig
– Ayora, 20 de maig
– Morella, 24 de maig
– Godella, 26 de maig
– Mancomunitat Alt Palància, 31 de maig
– Onil, 7 de juny
Una vegada finalitzen els cursos presencials, es realitzaran quatre sessions en línia amb el mateix contingut perquè els comerciants de tota la Comunitat Valenciana puguen participar.
El contingut dels cursos és el següent:
1. Introducció al màrqueting digital.
2. Potència les teues vendes en internet gràcies a la teua marca personal.
3. Gestiona les teues xarxes socials per a vendre més i millor.
4. Noves modalitats de pagament i temes legals a tindre en compte
5. Mesura per a triomfar en internet.
Aquestes jornades formatives s’emmarquen en el Conveni de col·laboració en el desenvolupament de projectes en matèria de comerç, assistència tècnica al comerç de municipis de l’interior i realització d’estudis d’impacte territorial que té la *FVMP amb la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per a desenvolupar projectes i activitats en municipis valencians que, per la seua reduïda grandària o escassa població, no disposen de mitjans tècnics i pressupostaris per a realitzar actuacions de dinamització, formació i assessorament al comerç local.