A la venda els bons comercials de Borriana per als qui no en van comprar en la campanya de juliol

Demà, dimarts 2 de novembre, comença la campanya de venda de bons per al comerç local de Borriana, amb les primeres 48 hores, dimarts i dimecres, reservades per a tots aquells veïns i veïnes de Borriana que no van adquirir cap bo en l’anterior campanya de juliol, i a partir del dijous 4 podran sumar-se i adquirir els seus bons els que sí que en van comprar algun al juliol.

L’Ajuntament posa així en circulació, des de demà, bons de 20, 50, 100 i 200 euros, subvencionats al 50% per als veïns i les veïnes de Borriana que seran canviables per a gastar en botigues de proximitat i hostaleria local adherits a la campanya.

Amb aquesta iniciativa, en el moment de comprar els bons, les persones participants pagaran el 50 per cent del valor nominatiu, i l’altre 50 per cent serà l’import de la subvenció directa municipal. El límit màxim de subvenció per persona serà de 100 euros, és a dir, podrà comprar fins a 200 euros en bons. Es podrà utilitzar un bo per compra i cada bo haurà d’utilitzar-se pel seu import total d’una sola vegada.

Poden optar als bons les persones majors de 18 anys empadronades a Borriana, que hauran d’inscriure’s i adquirir-los a través de <https://www.bonosborriana.com>. No obstant això, la Federació de Comerç de Borriana proporcionarà suport per a les persones que tinguen dificultats per a l’accés en línia.

En aquesta ocasió, s’estableix un horari d’atenció presencial als consumidors els dies 2 i 3 de novembre en la primera planta de l’edifici de la Cambra Agrària (carrer Comunitat de Regants, 5) de 10h a 13h i de 17h a 20h.

D’aquesta manera, aquelles persones que no compten amb mitjans electrònics per a adquirir els vals a través de <https://www.bonosborriana.com> ho podran fer de manera presencial. A més, s’ha establert un número d’atenció telefònica, el 674356701, de dilluns a dissabte de 10h a 13h i de 17h a 20h.

Segons ha explicat la regidora de Comerç, Sara Molina, l’Ajuntament inverteix un total de 166.500 euros en aquesta campanya, que se sumen als 200.000 euros destinats a la primera edició al mes de juliol passat, “amb la finalitat de donar suport al comerç local, l’hostaleria i el sector serveis de Borriana per a pal·liar les dificultats derivades de la pandèmia”.

El govern municipal impulsa per segona vegada aquest programa d’ajudes, la gestió de les quals ha estat realitzada per la Confederació d’Empresaris del Comerç, Servicis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç-CV) com a entitat col·laboradora.

 

Font: Ajuntament de Borriana