Alboraia nada contra la paràlisi cerebral el 12 de desembre en la 2a edició de la Mar Silvestre Solidària

El pròxim diumenge 12 de desembre s’organitza la Mar Silvestre Solidària 2021, segona edició d’una travessia solidària en aigües obertes organitzada per les entitats Voluntaris de la Mar (VDLM) i Voluntariat de CaixaBank, la col·laboració de l’Ajuntament d’Alboraia i Balearia.

L’esdeveniment esportiu començarà a les 10.00 hores des de l’Edifici Singular de Platja de la Patacona (Alboraia) i consistirà a recórrer nadant una distància de 2000 metres. Les inscripcions (obertes fins al 9 de desembre) costen 5€ i l’import íntegre recaptat amb elles es destinarà a finançar la gran faena que es duu a terme en AMMEC. Existeix “fila 0” en la inscripció, a la qual es pot accedir en crono4sports.es

L’Associació Mica-Mino Educación Conductiva (AMMEC) és una entitat sense ànim que es dedica a millorar la qualitat de vida i facilitar la integració social de persones amb paràlisi cerebral i amb patologies afins. El mètode que utilitza per a desenvolupar les habilitats funcionals dels lesionats es diu Educació Conductiva (Mètode Pető). Els fons que recapta serveixen per a millorar les instal·lacions de la seua seu i poder finançar el desenvolupament continu dels seus pacients.

En un dia tan especial de l’any i després de l’emocionant travessia, es gaudirà d’un espai de trobada i confraternització creat per les diferents entitats que fan possible aquesta iniciativa. Serà amb un deliciós refrigeri, amb bona música i amb els i les swimmers, el voluntariat i amb els xiquets i xiquetes de AMMEC acompanyats dels seus familiars.

 

Font: Ajuntament d’Alboraia