Alboraia premiada en la Gala de Viles en Flor Comunitat Valenciana

La Gala Viles en Flor Comunitat Valenciana és un programa anual promogut per l’Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT) que premia la millora i potenciació dels espais verds urbans i la seua gestió sostenible en els municipis valencià.

L’esdeveniment ha tingut lloc aquest matí en l’Hort Montesinos – Vila Rosita de la localitat de Picanya. Aquesta ha sigut la cinquena edició de la gala Viles en Flor Comunitat Valenciana, que recupera el format presencial enguany. Quasi de 40 municipis s’han sumat a participar enguany.

Durant el passat estiu un jurat especialitzat va visitar cadascun dels municipis que participen per a conéixer els seus treballs en la millora, potenciació i ampliació dels espais verds urbans, la seua gestió sostenible, l’educació ambiental i aconseguir la conscienciació ciutadana i la preservació dels entorns i paisatges.

Aquest acte ha comptat amb la presència del Secretari Autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural, Roger Llanes, i amb el Director General d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Antonio Quintana.

L’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, ha recollit el guardó de les dues Flors d’Honor acompanyat del regidor de Vies Públiques, Manuel Dueñas.

L’equip de treball de ASFPLANT encarregat de la gestió del programa, ha agraït a patrocinadors, jurat i administracions públiques i privades el seu suport durant tot l’any perquè Viles en Flor continue any rere any creixent en participants i visibilitat.

 

Font: Ajuntament d’Alboraia