Alcàsser llança el xec escolar per a l’alumnat de segon cicle d’Infantil

L’Ajuntament d’Alcàsser, des de la Regidoria d’Educació, ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a optar al xec escolar per al curs 2021-2022. En aquesta ocasió, l’ajuda de 30 euros en concepte de material escolar està dirigida a l’alumnat de segon cicle d’Educació Infantil (3, 4 i 5 anys).

 

Per a la regidora d’Educació, Cristina Lucendo, «el xec escolar és una ajuda més que des de l’ajuntament impulsem amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats i alleujar a les famílies de les despeses que suposa la compra de material».

 

El termini per a presentar les sol·licituds finalitzarà el pròxim 22 de novembre. Preferentment, s’hauran de presentar de manera telemàtica (http://sede.alcasser.es). No obstant això, en cas de no comptar amb els mitjans necessaris, també es podrà presentar de manera presencial en les oficines d’Informació de l’Ajuntament d’Alcàsser.

 

La documentació a presentar és: la fulla de sol·licitud; una fotocòpia tant del DNI de la mare, pare o tutors legals, com del llibre de família o el certificat de convivència; el justificant de matrícula si l’alumne/a està matriculat en un altre municipi; i, finalment, factures de material escolar per import igual o superior a la subvenció o justificant del pagament del material en el centre escolar.

 

L’alcaldessa Eva Zamora ha assenyalat que «des del consistori, continuem treballant per a estar al costat de les famílies, i més en un moment en què és essencial continuar pal·liant els efectes que ha deixat la pandèmia».

 

Font: Ajuntament d’Alcàsser