Alcàsser oferirà demà més de 120 ofertes d’ocupació en la VI edició del seu fòrum d’ocupació

  • La sisena edició d’Emplealcàsser registra més de 400 demandants d’ocupació per a la marató d’entrevistes que compta amb 19 empreses participants

La sisena edició d’Emplealcàsser, que se celebrarà demà 3 de març i el divendres 4 de març, registra més de 400 demandants d’ocupació per a la marató d’entrevistes que compta amb 19 empreses participants. En total, s’han rebut 756 candidatures per a les 123 ofertes de treball.

La Regidoria d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social de l’Ajuntament d’Alcàsser, que porta organitzant aquesta iniciativa per a l’ocupació durant sis anys consecutius, celebra l’interés que té aquest esdeveniment entre la població. «L’augment del nombre de candidatures rebudes, de les empreses participants i de les ofertes d’ocupació, consoliden Emplealcàsser com una marca referent en ocupació en la zona, que a més del fòrum d’ocupació, compta amb un programa formatiu anual per a millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades d’Alcàsser», afirma la regidora d’Ocupació, Paqui Abella.

Per part seua, l’alcaldessa Eva Zamora «valora el suport donat durant aquests anys per l’Ajuntament per a impulsar una iniciativa que busca millorar la inserció laboral de les persones desocupades del municipi» i incideix en l’augment de les ofertes d’ocupació i de les candidatures, «que converteix aquest esdeveniment en un referent».

Demà s’espera a candidats/es que ja han aconseguit una entrevista i a persones sense una entrevista programada, que tenen una última oportunitat per a participar. Si una persona no ha arribat a temps per a inscriure’s en les ofertes per la web de l’esdeveniment, pot presentar-se demà a les 9 h i demanar una entrevista sense cita prèvia. Això es deu al fet que no totes les ofertes han tingut la mateixa demanda i hi haurà algunes empreses amb disponibilitat per a entrevistar.

Per a poder assignar una entrevista el candidat ha de portar diverses còpies del currículum imprés, complir amb els requisits de l’oferta a la qual es presenta i que l’empresa tinga disponibilitat en la seua agenda per a entrevistar noves persones candidates.

Les empreses assistents el dijous 3 de març en el centre Social d’Alcàsser seran: Access, Adecco, Fundación Adecco, Colisée, Eurofirms, Gestora Laboral Mediterránea, Grupo Constant, Noa’s Grupo, Norauto i Residencias Solimar.

I les empreses que assistiran el divendres 4 de març seran les següents: Banco Mediolanum, Bonatel, Bricomart, Fundación JIMB, Gi Group, Iman ETT, Randstad, RanstadFundación i SaviaResidencias.