Buenas prácticas

Actos 9 de Octubre 2016, Día de la Comunitat Valenciana. Elx (Alicante). Santa Pola (Alicante). Castelló de la Plana (Castellón). Onda (Castellón). Puçol (Valencia). Torrent (Valencia)

Las actividades programadas para el 9 de Octubre, fiesta grande de la Comunitat Valenciana, inciden en el carácter identitario que representa y contienen, en conjunto, aspectos destacables como:

Musica: Cant Valencià´d’Estil, concerts de música valenciana, bandes de música autòctones, cantautors clàssics i música infantil.

Tradicions: Tombatossals, desfilades de “moros i cristians” o denominades “de les tres cultures” i Cercaviles.

Llengua i literatura valenciana: Correllengües, els homenatges a Vicent Andrés Estellés s’han dut a terme en un gran nombre de municipis amb motiu de l’aniversari del seu naixement, lectura de Tirant lo Blanc i altres obres de la literatura valenciana i presentacions de llibres en valencià

Esport: pilota valenciana

Esdeveniments lúdics per a integrar els xiquets en la celebració de la festa

Nombre: Actos del 9 de Octubre. Día de la Comunitat Valenciana
Municipio: Elx, Santa Pola, Castelló de la Plana, Onda, Puçol y Torrent
Provincia: Alicante, Castellón y Valencia
Entidad: Ayuntamientos
Áreas: Fiesta. Cultura. Tradición. Actos institucionales
Web: Elx (http://www.elche.es/) Santa Pola (http://www.santapola.es/) Castelló de la Plana (http://www.castello.es/) Onda (http://www.onda.es/) Puçol (http://www.puçol.es) Torrent (http://www.torrent.es/)
Año: 2016