CAMPANYA INFORMATIVA “PROTEGEIX-TE DEL SOL. EL RISC DE CÀNCER DE PELL, NO SÓN ELS ANYS, SÓN ELS RAIGS UV””

Te informo que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat en marxa la campanya informativa “Protegeix-te del sol. El risc de càncer de pell, no són els anys, són els raigs UV” amb l’objectiu de conscienciar a la població sobre la importància de protegir la pell del sol per a evitar l’aparició del melanoma.

El principal factor de risc per a l’aparició del melanoma és l’exposició a la radiació ultravioleta, tant natural com artificial, motiu pel qual aquesta campanya informativa pretén conscienciar sobre els riscos de l’exposició al sol, o als raigs UVA.

Enguany, amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, volem comptar amb el suport de tots els municipis perquè els materials de difusió de la campanya siguen distribuïts en piscines, poliesportius municipals o campaments d’estiu, però també en cooperatives agrícoles o pesqueres i en aquells espais de treball en els quals hi ha una alta exposició solar, així com en les zones del municipi que es consideren d’especial rellevància per a aconseguir l’objectiu que el melanoma, un dels càncers de pell més agressius, puga ser evitat o detectat de manera precoç.

Adjuntem els materials (fullet i cartells) en format digital perquè des de l’ajuntament es realitze la major difusió possible.

Moltes gràcies per la seua col·laboració en aquesta campanya de sensibilització per a la prevenció del melanoma entre la ciutadania.