CICLE FORMATIU EN ECONOMIA SOSTENIBLE I RESPONSABILITAT SOCIAL DE L’EMPRESA VALENCIANA.

El dia 9 de juny de 2022, en el municipi de Sant Vicent del Raspeig es contínua el CICLE FORMATIU EN ECONOMIA SOSTENIBLE I RESPONSABILITAT SOCIAL DE L’EMPRESA VALENCIANA.
En el Centre de Serveis a Empreses d’aquesta ciutat, situat al carrer Clau 16-28, es desenvoluparà la següent Jornada amb el títol: La LEGISLACIÓ I METODOLOGIAS RELLEVANTS EN L’APLICACIÓ DE LA SOSTENIBILDAD EN EMPRESA.En la Jornada s’exposaran propostes, realitats i, guanyarem en capacitats i habilitats en la implantació de la sostenibilitat i responsabilitat social en l’empresa valenciana que és un objectiu que també interessa a totes les entitats, tant en el marc empresarial com en l’àmbit municipal, i el seu reconeixement. Si dubta la integració empresarial de l’economia sostenible i responsabilitat social ha de tindre una planificació clara, vertebradora i transversal en la nostra societat.
La Jornada serà inaugurada per:
Il·lm. Sr. Sr. JOSÉ VICENTE SOLER GIRONES Director General d’Economia sostenible de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Sr. Vicent Gil Olmedo, Secretari general de la FVMP.
Sr. Alberto Bevià Orts. Regidor de Comerç, Indústria i Mercats de l’ajuntament de Sant Vicent del Raspeig.
Aquest CICLE FORMATIU EN ECONOMIA SOSTENIBLE I RESPONSABILITAT SOCIAL DE L’EMPRESA VALENCIANA, és fruit de la col·laboració de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i, dels ajuntaments que, amb molt de gust, donem totes les facilitats de participació i cooperació perquè la sostenibilitat, des del vessant social, ambiental i econòmica.