CONGRÉS DE BENESTAR DELS ANIMALS DE COMPANYIA I CONVIVÈNCIA CIUTADANA.

El 12 de desembre de 2019, al centre TAMA, Teatre Auditori Municipal d’Aldaia, Av.de la Música, 11, al municipi d´ALDAIA (València), es desenvoluparà EL SEGÓN CONGRÉS DE BENESTAR DELS ANIMALS DE COMPANYIA I CONVIVÈNCIA CIUTADANA.

El Congrés està dirigit a autoritats i personal de l’administració local i, professionals de veterinària, i personal de l´àmbit Universitari del qual adjunte el seu programa i full d’inscripció.

Aquest Congrés organitzat per l’Ajuntament de Aldaia, Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, i, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, EXPOSARÀ MODELS REEIXITS DE GESTIÓ MUNICIPAL I BONES PRÀCTIQUES EN MATÈRIA DE BENESTAR DELS ANIMALS DE COMPANYIA I, LA REGULACIÓ DE LA SEUA PRESÈNCIA EN LA NOSTRA CIUTAT.

Així mateix, en el Congrés s’exposaran el propòsit i requisits d´adhesió a la XARXA VALENCIANA DE BENESTAR DELS ANIMALS DE COMPANYIA (XVBAC).

També, experiències de gestió com el:

  • Campaña “Carrers nets d’orina de gos”. Ajuntament d’Alcoi.
  • Polítiques Públiques de Protecció Animal: La Formació en Responsabilitat Animal en l’àmbit de l’Administració Local
  • Informe preliminar: Protecció Animal en l´àmbit municipal. Coordinadora Animalista de la Comunitat Valenciana.

El Congrés, es planteja, a més, la problemàtica del Dret animal, en tots els seus àmbits.

Particularment, en la SEGURETAT JURÍDICA EN ELS PROCEDIMENTS MUNICIPALS amb animals de companyia. (Seguretat jurídica en el Decomís d’animals, Maltracte, Abandons, Atorgament de Llicències per a tinença d’animals potencialment perillosos, etc.)

El Congrés es planteja des del punt de vista informatiu i eminentment pràctic, per la qual cosa es considera NECESSARI per a poder assumir amb correcció i de forma homogènia les accions que diàriament es desenvolupen.