Legislació

Mocions i declaracions institucionals

16 Novembre, 2020

MOCIÓ AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LA DONA

Per unanimitat dels grups polítics que integren l’FVMP (PSPV-PSOE, COMPROMÍS, PP, EUPV i CIUDADANOS) s’ha aprovat següent proposta de moció, perquè siga remesa a totes les Entitats Locals de la Comunitat Valenciana amb la finalitat que s’adopte pels seus respectius plens. (més…)

22 Octubre, 2020

Moció de reconeixement i suport a a tot el sector agroalimentari valencià aprovada por unanimitat dels portaveus de l’FVMP.

Segons l’Informe del Sector Agrari Valencià, elaborat per la Conselleria d’Agricultura, la nostra Comunitat representa aproximadament el 6,3% de la renda agrària d’Espanya. (més…)

15 Maig, 2020

Declaració Institucional FVMP Unió del municipalisme valencià enfront del Coronavirus Junta de Portaveus FVMP

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies, institució representativa del municipalisme de la Comunitat Valenciana, davant la situació de crisi excepcional que requereix la màxima responsabilitat de l’administració local per la seua proximitat a la ciutadania, vol participar els ciutadans/es, administració autonòmica i estatal, el reconeixement a la gestió dels alcaldes/es, regidors/es de les entitats locals de la Comunitat Valenciana. (més…)

14 Febrer, 2020

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA 8 DE MARÇ DE 2020

El 8 de març, esdevé una data clau en les agendes i els calendaris, una data que es marca com una fita a la història pels drets aconseguits, recuperats, però també una data per recordar que encara hi ha molt de camí per recórrer. (més…)

6 Novembre, 2019

25 Novembre dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones

El 17 de desembre de 1999, a través de la resolució 54/134, l’Assemblea General de l’ONU va declarar el 25 de novembre com el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones. (més…)

  • Moció
    (vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document, 218 KB)
10 Abril, 2019

Declaració 40 anys de democràcia local: “El millor està per venir”

6 Març, 2019

Moció dia internacional de la Dona

(més…)

18 Gener, 2019

DECLARACIÓ INSTITUCIONAL EN DEFENSA DEL SECTOR CITRICOLA – COMUNITAT VALENCIANA

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies, institució representativa del municipalismo de la Comunitat Valenciana, davant la situació per la qual estan passant els agricultors, arreplega el malestar manifestat pels càrrecs electes municipals que ens fan arribar la complicada i difícil realitat de la citricultura de la Comunitat Valenciana. (més…)

7 Gener, 2019

Moció sobre Fibromiàlgia

Moció sobre Fibromiàlgia que la junta de Portaveus va aprovar per Unanimitat en la reunió ordinària celebrada el dia 18 de desembre de 2018, perquè siga remesa a totes les Entitats Locals de la Comunitat, amb la finalitat que s’adopte pels seus respectius plenaris. (més…)

20 Desembre, 2018

Moció en defensa del sector citrícola de la comunitat valenciana

La Junta de Portaveus de l’FVMP, de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, en la reunió ordinària celebrada el dia 18 de desembre de 2018, ha aprovat per unanimitat la Moció en defensa del sector citrícola de la Comunitat Valenciana (més…)