El Cluster del Tèxtil organitza tallers formatius per impulsar la competitivitat de les empreses

 

Ontinyent acull aquestos mes de novembre i desembre un cicle de tallers formatius per impulsar la competitivitat de les empreses del Clúster Tèxtil Sanitari, al marc del conveni signat per l’Ajuntament d’Ontinyent i ATEVAL per al desenvolupament i consolidació d’aquest Clúster.

 

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava l’interès d’uns tallers “que van a posar a l’abast de les empreses diversos coneixements i eines per ajudar-les a perseverar i ser més competitives al sector, que amb el seu desenvolupament pot ajudar a impulsar el manteniment de  llocs de treball a la zona i també de reducció de la dependència d’altres països i evitar situacions de desabastiment com les viscudes en 2020, quan en un moment crític no teniem suficients equips de protecció, elements de desinfecció, màscares o bates”.

 

Així, baix el títol “Un oasis al desert-oportunitats del Clúster Sanitari Tèxtil i Afins” els tallers (que tenen lloc a la seu d’ATEVAL a Ontinyent) començaran aquest dijous 11 de novembre amb el taller “l’any que la salut es va fer imprescindible: oportuniats al sector sanitari”, on es farà un anàlisi del mercat des de la globalitat fins a allò més concret, així com de les xifres del mercat, tendències o evolució dels canals de venda, entre d’altres.

 

El següent taller serà el proper 25 de novembre, de 9:00 a 11:30 hores, titolat “Desmontant el mite: com entrar al sector sanitari i no morir a l’intent”. En aquest taller es farà una definició del procés de compra al sector tant a la vessant privada com pública; es definiran potencials línies d’acció per als procesos de decisió i els factors claus de l’èxit en cada part del procés. Finalment, el 2 de desembre també de 9:00 a 11:30 es realitzarà el taller “Deconstruint salut: claus per a ser competitius”, on s’analitzarà la construcció dels avantatges competitius, definint conjuntament sobre quins pilars es poden treballar els avatatges competitius, com ara l’agilitat al servei, el producte, els preus o la marca.

 

Les empreses interesades poden ampliar la informació adreçant-se al e-mail leila@ateval.com o incriure’s a  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf0uWayeQrBxUzZlGSaXb6c2VnZWIvH6HLrTS77kqWtgsDHPQ/viewform

 

 

Fuente: Ayuntamiento de Ontinyent