EL DIA 23 DE JUNY DE 2022, EN EL MUNICIPI DE SAGUNT ES CONTÍNUA EL CICLE FORMATIU EN ECONOMIA SOSTENIBLE I RESPONSABILITAT SOCIAL DE L’EMPRESA VALENCIANA.

En el CENTRE CULTURAL MARIO MONREAL. Carrer Rom, 9, de Sagunt, València, es desenvoluparà la següent Jornada amb el títol: PAPER DELS AGENTS SOCIALS EN LA SOSTENIBILITAT DE LES PIMES.
En la Jornada s’analitzaran estudis recents en matèria d’aplicació de la responsabilitat social i sostenibilitat en les PIMES VALENCIANES, així com les noves eines legals de l’àmbit valencià per a desenvolupar aquestes estratègies.
Aquesta part, presentada pel Sr. Tomás F. González-Cruz. Director de la Càtedra d’Empresa i Humanisme de la Universitat de València continuarà amb la presentació del PROJECTE DE REGISTRE D’ENTITATS VALENCIANES SOCIALMENT RESPONSABLES.
Així mateix, en el desenvolupament de la Jornada s’exposaran els PLANTEJAMENTS I PROPOSTES DELS AGENTS SOCIALS SOBRE SOSTENIBILITAT I RESPONSABILITAT SOCIAL EN LES EMPRESES.

La transformació econòmica dels sectors productius aporta grans beneficis no sols per al medi ambient, sinó també per a la seguretat i salut, laboral i pública, i per a avançar cap a un model productiu més modern i sostenible, basat en ocupacions de qualitat. Per a això intervindrà:
Sra. Sonia Marín Belmonte. Responsable del departament de Promoció Econòmica i Industrial de Sagunt. PACTE TERRITORIAL PER L´OCUPACIÓ I DESENVOLUPAMENT LOCAL DEL CAMP DE MORVEDRE
Sr. José Ant. Navarro Vilar. Gerent del Consorci del Pacte Territorial per a la creació d’Ocupació (PACTEM NORD)
Sra. Cristina Plumed Pérez. Presidenta de ASECAM, Asociació Empresaris de Camp de Morvedre.
Sra. Marisa Baena Martinez. Sotssecretària general i responsable de les àrees de Salut Laboral i Medi Ambient i cooperació d’UGT-PV
La Jornada serà inaugurada per:
Il·lm. Sr. Sr. JOSÉ VICENTE SOLER GIRONES Director General d’Economia sostenible de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Sr. Vicent Gil Olmedo, Secretari general de la FVMP.
Sr. Darío Moreno Lerga . Alcalde President de l’Ajuntament de Sagunt.
Aquest CICLE FORMATIU EN ECONOMIA SOSTENIBLE I RESPONSABILITAT SOCIAL DE L’EMPRESA VALENCIANA, és fruit de la col·laboració de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i, dels ajuntaments que, amb molt de gust, donem totes les facilitats de participació i cooperació perquè la sostenibilitat, des del vessant social, ambiental i econòmica.