El Parc Natural de la Serra d´Irta organitza la III Marxa Senderista entre els castells Polpís i Xivert

Amb motiu de la celebració del Dia de la Dona, el Parc Natural de la Serra d´Irta organitza, el diumenge, 6 de març, la III Marxa senderista, en col·laboració amb els ajuntaments de Santa Magdalena i d’Alcalà de Xivert-Alcossebre. Es tracta d’una jornada per a poder gaudir del paisatge i de la naturalesa al llarg de l’itinerari, que discorre entre els dos castells templers que es troben dins del parc natural.

La jornada donarà inici a les 7.30h, en l’exterior del pavelló poliesportiu de Santa Magdalena, amb una degustació de pastes i café per a tots els participants, mentre que l’eixida està prevista a la 8h en direcció al Castell Polpís. Posteriorment els senderistes es dirigiran al Castell Xivert. La distància de la marxa és de 18,5 km i la dificultat és mitjana-alta.

L’organització disposarà d’un autobús, a Alcalà de Xivert, que permetrà als senderistes tornar fins al punt de partida de la marxa. Les places estan limitades a 50, la inscripció és obligatòria i finalitzarà el divendres 4 de març. Es recomana portar roba i calçat adequat, esmorzar i aigua.

Les inscripcions es podran realitzar en els telèfons 964336791 / 679196398 del Parc Natural, 964415070 (Ajuntament Santa Magdalena) i 964 410301 (Ajuntament Alcalà-Alcossebre).