Èxit de la iniciativa “Esport en Família” de les Escoles Esportives Municipals

Durant tota una setmana les Escoles Esportives Municipals han tingut la col·laboració de mares i pares a les sessions de les diferents modalitats. A través de la campanya «Esport en família» s’ha donat la possibilitat de participar a qualsevol familiar en una sessió esportiva junt al seu fill o filla.

Més de 120 adults han participat activament en les modalitats esportives com Taekwondo, Atletisme, Gimnàstica Rítmica i Futbol sala.  vivint en primera persona el desenvolupament de la pràctica esportiva que realitzen els seus fills i filles i compartint moments d’aprenentatge i diversió.

L’objectiu de la iniciativa, segons han assenyalat des de l’Àrea d’Esports és que les famílies experimenten les sensacions que viuen a diari els seus fills i filles i empatitzen  amb la pràctica esportiva aportant confiança per tal d’enfortir els vincles afectius i donar suport a un estil de vida saludable.

Després de tindre tan alta acceptació, la regidora d’Esports, Sara Diert, ha valorat l’experiència «com experiència exitosa i enriquidora per a totes i tots els usuaris, en especial per als més menuts i menudes que han pogut compartir amb les seues famílies temps de manera diferents i divertida».

 

 

Font: Ajuntament de Carcaixent