Foios acull la VIII Edició de la 10K Arco de Foios per la Fibrosi Quística

Foios acull, un any més, la 10K per la fibrosi quística, una carrera de 10 quilòmetres, 100% benèfica, que discorre pel terme municipal de la localitat. Serà diumenge que ve, 19 de desembre, a partir de les 10 hores i comptarà amb carreres infantils que començaran a les 12 hores.

 

L’Ajuntament de Foios va realitzar, en la vesprada d’ahir, l’acte de presentació de la huitena edició d’aquesta prova, de caràcter solidària, que organitza el mateix Consistori a través de la Regidoria d’Esport, amb la col·laboració del Club d’Atletisme Gent de Foios i la col·laboració de Tony Gil i de l’Associació de Fibrosos Quística de la Comunitat Valenciana, destinant el complet de la recaptació a la investigació d’aquesta malaltia.

 

Així, la VIII Edició de la 10K Arc de Foios per la Fibrosi Quística tindrà lloc el diumenge 19 de desembre a les 10 hores, i el recorregut portarà als participants pel nucli de Foios i part del terme municipal. Més tard, a les 12 hores, serà el torn per a les diverses carreres infantils, des dels 4 fins als 15 anys, amb diferents distàncies i recorreguts per a cada franja d’edat.

 

  1. Carmen Cabo, regidora d’Esports, mostrava la seua satisfacció per “tornar a organitzar un esdeveniment com aquest, que porta a moltes persones a Foios per a fer esport per un motiu tan solidari com és la investigació de la fibrosi quística”. La regidora animava als esportistes de la zona a participar per a poder recaptar “el màxim possible per a continuar ajudant a les persones que pateixen aquesta malaltia”.

 

La presentació va comptar amb la participació d’ARCO i amb els padrins d’Honor de l’edició d’aquest 2021, els atletes Miguel Vázquez i Patxi Irigoyen.

 

Els interessats a apuntar-se a la prova o col·laborar amb la Fibrosi Quística a través del dorsal 0 poden fer-ho en: https://www.cronorunner.com/inscripcion.php?ref=468-1528

 

A més, les persones que ho desitgen poden participar en l’organització de la carrera com a personal voluntari inscrivint-se a través d’aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFeOGXwiJnafGipd6eZIX0gVHqhp5rlSIdWIFgvmj2BhokZg/viewform?fbclid=IwAR1Fl211qAEbzH_fxSBjZJ2E1PZaGPAFOm46XqNXnqCgYcn5bxDVpvOsb0U

 

Font: Ajuntament de Foios