Foios se suma al Dia Mundial de la Diabetis

L’Ajuntament de Foios s’ha unit a la commemoració del Dia Mundial de la Diabetis, il·luminant la casa consistorial de blau. “És necessari demanar més esforços i recursos per a la investigació d’una malaltia que afecta greument la salut i la qualitat de vida de milions de persones per tot el món”, ha assenyalat l’alcalde del municipi, Sergi Ruiz.

 

Per part seua, el regidor de Salut, Paco Serrano, ha recordat l’important d’aquesta mena d’iniciatives que “donen visibilitat a aquesta malaltia i a les persones que la pateixen”. Així, ha posat d’exemple la necessitat d’accions com la que ha dut a terme Carlos Ruiz, veí de Foios, per a recaptar diners per a aquesta causa.

 

Cal recordar que Carlos Ruiz va aconseguir recaptar 4.500 euros en favor de l’ONG ‘Diabetes Cero’ mentre realitzava, durant 18 dies, el GR11, més conegut com la “Transpirinenca”. Una sendera de gran magnitud que creua els Pirineus des del Cantàbric al Mediterrani en un recorregut de 850 km.

 

És la segona vegada que aquest veí de Foios es marca un repte solidari per a donar suport a la investigació de la diabetis. De fet, l’any passat va recórrer corrent un total de 1.000 km del Camí de Santiago.

Font: Ajuntament de Foios