FÒRUM DE CONSULTA PÚBLICA DEL V PLA DE SALUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA, 2022-2030.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha creat un fòrum de participació pública per a contribuir a la definició de les línies estratègiques, objectius i accions del V Pla de salut 2022-2030. El V Pla de salut pretén millorar l’equitat, el benestar i la salut de les persones des d’una perspectiva individual i poblacional.

El Pla de salut 2022-2030 incorpora els compromisos del Govern Valencià davant de la societat i aspira a ser el motor dels canvis que es necessiten en l’abordatge de la salut, des d’una concepció integral, sostenible i eficaç. Considerant la salut i el benestar com un dret fonamental que cal garantir a totes les persones, el pla es configura entorn de tres grans línies que tenen a veure amb el guany en salut des d’un enfocament transversal i d’equitat, la promoció de la salut en les diferents etapes i entorns de la vida i la capacitat d’adaptació del sistema sanitari a la dinàmica i les necessitats de la societat valenciana.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública treballa per la participació i la transparència en els processos de presa de decisions, des de la base de la informació pública de les qüestions que afecten la ciutadania.

  • La consulta estarà oberta des de les 9.00 hores del 24 d’octubre a les 15.00 hores del 4 de novembre en la web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, san.gva.es, a través del botó de “Pla de salut 2022-2030” en “Enllaços d’interés”. Per a participar en la consulta només has de registrar-te facilitant un nom o àlies i la teua adreça de correu electrònic, en la qual únicament rebràs la contrasenya per a poder aportar comentaris en el fòrum de discussió; aquestes dades no es conservaran una vegada finalitzada la consulta.

Finalment s’elaborarà un informe amb les propostes recollides i analitzades a través de personal tècnic de la Conselleria. Aquest informe es publicarà, juntament amb el text definitiu del Pla de salut 2022-2030, en www.san.gva.es.

Esperem la teua opinió i les teues propostes de millora a través del fòrum de discussió. Participa-hi!