Junta Local Fallera de Foios plantarà un monument en homenatge al personal sanitari

  • El monument, que es plantarà en la plaça del Poble, tindrà la signatura de l’artista faller Antonio Sales

 

 

Sota el lema ‘Guanyarem!’, la Junta Local Fallera de Foios ha anunciat que, per segon any consecutiu, plantarà un monument en la plaça del Poble – en l’encreuament entre el carrer La Unió i Joaquim Marco – que tindrà la signatura de l’artista faller Antonio Sales. Tal com ha assenyalat el regidor de Festes i Falles, Juan Antonio Pacha, «l’objectiu no és un altre que continuar commemorant la celebració de les Falles, declarades Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO».

 

El monument tindrà aproximadament 4,5 metres d’alçada i una base de 2×1 metres. En aquesta ocasió, Junta Local Fallera ha volgut retre homenatge al personal sanitari i agrair el seu treball i dedicació durant tota la crisi sanitària. «S’han jugat veritablement la vida per salvar la nostra, i no sempre li ho hem sabut agrair».

 

A tot el personal sanitari anirà dedicada la Falla d’enguany. Així, coronant la plaça es representarà la figura d’una infermera que, damunt d’un pedestal, ocuparà per fi el lloc que mereix.

 

El monument es podrà visitar del 14 al 19 de març.