La brigada forestal EMERGE inicia el seu treball a Santa Magdalena

La nova brigada forestal EMERGE ja ha començat a treballar a Santa Magdalena, gràcies a una subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que ha concedit al municipi un total de 36.250 € per a la contractació de tres persones, que faran treballs de peó forestal, així com una altra que efectua treballs de capatàs forestal. D’aquesta manera, un total de 4 persones han sigut contractades per l’Ajuntament de Santa Magdalena, a jornada completa, durant 6 mesos.

Les persones treballadores d’aquesta brigada forestal han realitzat una formació prèvia i posteriorment han iniciat treballs de prevenció d’emergències, en l’àmbit forestal. Així, al llarg d’aquesta setmana s’han encarregat d’esbrossar tots els marges del camí que condueix al cementeri municipal, entre altres tasques.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, valora molt “positivament l’arrancada de la brigada, que un any més, treballarà en la localitat, sobretot en la neteja i desbrossament de barrancs i camins, amb l’objectiu d’evitar i al mateix temps minimitzar, tot tipus d’emergències forestals”.

Font: Ajuntament de Santa Magdalena