LA FVMP I LA UV ENGEGUEN LA 3a EDICIÓ DEL POSTGRAU “GOVERNANÇA LOCAL”

Amb aquesta iniciativa la FVMP posa l’accent en la importància de la formació als regidors i regidors i continua apostant per millorar el servei de formació que presta als diferents agents que formen part de la governança als ajuntaments, mancomunitats i diputacions de tot el territori valencià. Es tracta d’una formació de caràcter universitari i que ajudarà als càrrecs electes locals valencians a desenvolupar millor el seu treball.

Fruit del conveni signat per part de la FVMP i de la Universitat de València es fica en marxa la 3a edició del postgrau “Governança local”. Aquest títol universitari està orientat a càrrecs electes d’entitats municipals i autonòmics. Per segon any consecutiu, el Postgrau estarà dirigit per Pablo Oñate i Oscar Barberà, membres del Departament de Dret Constitucional, Ciència Política i Administració de la Universitat de València.

Des de la Universitat de València se ha configurat un currículum que té per objectius, entre altres, entendre el procés de les polítiques públiques i formació de l’agenda política i de govern, introduir-se en la planificació estratègica i altres eines pel disseny de polítiques públiques, dominar els aspectes econòmics del procés governamental, entendre les implicacions polítiques de la gestió pública o saber dissenyar una estratègia de comunicació local.

“Treballem per a que l’FVMP siga pionera en l’Estat espanyol nivell formatiu. Tenim ja un pla de formació continua molt sòlid i amb uns resultats excel·lents. Per això treballem també en la formació per a càrrecs electes. Aquest postgrau fa palesa la nostra voluntat d’atorgar les regidores i regidores eines universitàries de qualitat per a que desenvolupen millor les seues tasques de govern i oposició. Al remat, això farà que els serveis que es presten a la ciutadania siguen millors”, ha assenyalat la vicesecretaria general de l’FVMP, Tamara Martínez.

Us podeu inscriure en aquest enllaç:

https://postgrado.adeituv.es/es/cursos/area_juridica_y_social-2/gobernanza-local/datos_generales.htm