LA FVMP POSA EN MARXA LA PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS AL BON GOVERN

La FVMP ha posat en marxa la primera edició dels Premis al Bon Govern, uns guardons adreçats a les bones práctiques municipals i que tenen com a objectiu prioritari promoure la qualitat de les polítiques públiques a nivell local. La creació d’aquests Premis al Bon Govern, per recompensar les Bònes Pràctiques als municipis, és una mostra del compromís del municipalisme valencià a la fi d’aconseguir governs locals responsables, oberts i eficaços i adequats a les necessitats socials.

Així doncs, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha decidit  impulsar i consolidar els Premis al Bon Govern en el proper any 2018. Els premis premiaran les practiques que acosten al ciutadà les decisions i les mesures que potencien i milloren el desenvolupament local i rural, les manifestacions culturals, les polítiques d’ocupació, l’ús del valencià en l’administració local, la sostenibilitat del territori, la millora de la salut pública…

Els guardons seran la plataforma per a fer visible la posada al dia dels nostres municipis en polítiques que fomenten la igualtat i la integració de les persones, la necessitat d’aprofundir en les llibertats públiques, les reformes democràtiques i els valors socials.

Als Premis, que estaran convocats anualment, podran optar tots els Ajuntaments i Mancomunitats de municipis de la Comunitat Valenciana. Amb data dotze de desembre de 2017, començarà el termini d’entrega de la documentació que finalitzarà el dia trenta-u de gener de 2018. Les bases de la convocatòria es poden descarregar en aquest apartat, i en elles es fixen les condicions per a la presentació de sol·licituds i documentació de les diferents modalitats de premis, el format dels projectes, el calendari detallat de terminis de tot el procés i la composició de la omissió avaluadora.

Les candidatures guanyadores rebran un guardó com a premi durant l’acte institucional d’entrega dels guardons que tindrà lloc cada tres d’abril, data de celebració de les primeres eleccions democràtiques.

Esperem la teua participació en aquesta primera edició dels PREMIS al BON GOVERN 2017