La Pobla de Vallbona finalitza la construcció de l’aparcament de camions del Mas de Tous

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona posa en funcionament el nou aparcament al Polígon Industrial Mas de Tous. La instal·lació té capacitat per a 44 camions i 35 turismes i permet millorar les infraestructures dotacionals d’esta zona industrial del municipi.

L’aparcament ha comptat amb una inversió de 141.000 euros i s’ha finançat amb una subvenció de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE). Amb este nou equipament es facilita tant l’aparcament dels treballadors de l’àrea industrial com l’estacionament de camions, dotant-los d’un lloc segur on deixar els vehicles.

L’aparcament del Mas de Tous disposa de càmeres de control d’imatge connectades amb la central de policia i lectura de matrícules i panells de control de nombre de places disponibles. A més, s’ha instal·lat enllumenat per millorar la seguretat nocturna i s’ha condicionat la zona amb taules i berenadors per al descans dels treballadors de la zona.

L’aparcament ocupa una superfície de 5.600 metres quadrats i disposa a més d’arbratge perimetral i senyalització viària d’accessos i direccions.

Des de l’Ajuntament de la Pobla s’ha destacat inversió que s’ha fet en el darrer any en totes les àrees industrials de la Pobla per millorar les infraestructures i augmentar la seguretat i convertir-les en pols d’atracció de noves empreses.