La regidoria de Benestar Social organitza la I Cursa del Dia de la Dona

Diumenge 13 de març tindrà lloc la «I Cursa Dia de la Dona» un esdeveniment festiu amb un caràcter reivindicatiu i esportiu que s’emmarca dins de les activitats pel 8 de març Dia Internacional de la Dona.

L’esdeveniment està organitzat per la regidoria de Benestar Social, que de la mà de l’assessorament tècnic de l’associació Socarun, ha preparat per a eixe matí una cursa de 5km que també podrà fer-se a peu.

La intenció de la regidora de l’àrea, Mireia Estepa, és que siga «un dia festiu per a totes les persones, per disfrutar de l’entorn, les activitats esportives i sensibilitzar sobre la necessitat urgent d’igualtat entre dones i homes». És per això, que la cursa i la marxa va dirigida als dos sexes i, pensant en els més menuts de casa, hi haurà una gimcana al pati del Palau que portarà a terme el taller d’ocupació Dinàmics.

Des del departament agraixen la inestimable col·laboració del Socarun que ha elaborat el recorregut i s’ha encarregat de les qüestions més tècniques de la cita esportiva. També el fet que els centres de dansa i esport del poble hagen volgut estar presents i preparar algunes classes obertes a les persones participants. A més, Carrefour Cocentaina i l’Associació de Comerç del Comtat també posaran el seu granet de sorra per què el dia 13 puguem viure una xicoteta festa a la Vila Comtal, en la qual també estarà present ACOVIFA.

«Un encontre que s’ha preparat amb molt de carinyo i amb la col·laboració de moltes entitats», d’ahí la importància d’inscriure’s per 4€ per participar de la cita. Un preu simbòlic amb  què es pretén cubrir part de la despesa que suposa el segur de la prova esportiva, el muntatge i la borsa del corredor/a que comptarà amb una camiseta commemorativa.