La Sant Silvestre Solidària torna a Ontinyent i recaptarà fons per la Protectora d’Animals de La Vall d’Albaida

Després de la pausa de 2020, la Cursa Sant Silvestre Solidària d’Ontinyent tornarà enguany al carrer el dia 30 de desembre, recaptant fons en esta ocasió per a l’Associació Protectora d’Animals de La Vall d’Albaida. La cursa està organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament amb la col·laboració dels clubs locals de Triatló, Ciclisme i Atletisme, així com del voluntariat de Protecció Civil, i aspira a recuperar l’ambient de les últimes edicions prèvies a la pandèmia.

 

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que la prova “és una cita ja consolidada com un referent en la zona, una prova clàssica que va començar fa 29 anys gràcies al treball d’un grup de set dones, i en la qual esperem mantindre la línia dels últims anys”. La cursa començarà a les 20:00 hores, amb el seu recorregut habitual de 5 quilòmetres amb punt de partida a la Plaça Major, i inclourà l’obsequi de cromos de l’Àlbum de Cromos de Dones esportistes per a totes i tots els participants.

 

Els avituallaments de meta inclouran una carpa on es posarà a disposició dels corredors i corredores aigua d’Ontinyent, dins la campanya “Aigua d’Ontinyent, per a beure, per a viure”. Borrell recordava que els dorsals es poden adquirir al Poliesportiu, la piscina coberta, diversos establiments d’esports locals i la seu de la Protectora, sempre al preu d’un euro que aniran destinats als programes d’aquesta.

 

L’Associació Protectora d’Animals de la Vall d’Albaida estpa formada per persones voluntàries, que treballen amb cases d’acollida perquè no tenen refugi propi, i que dediquen el seu temps lliure a fomentar el benestar animal, concienciar a la població sobre l’esterilització i la tenència responsable d’un animal. Entre les accions de l’Associació es troben les campanyes de concienciació contra l’abandonament, la cura de les colònies felines ateses per persones voluntàries que alimenten als gats, cures i atencions a animals maltractats que es troben en situació de desprotecció.

 

 

Fuente: Ayuntamiento de Ontinyent