LA VICESECRETARIA DE LA FVMP, EVA SANCHIS, PARTICIPA EN LA PRESENTACIÓ DE LA NOVA LLEI VALENCIANA DEL MECENATGE

L’acte de presentació va tindre lloc al CDT de Castelló, en la presentació també va participar Albert Girona, Secretari Autonòmic de Cultura, Educació i Esports

El darrer dijous va tindre lloc, al CDT de Castelló, la presentació de la nova Llei Valenciana del Mecenatge. En  l’acte van participar Eva Sanchis, representant com a ViceSecretaria a la FVMP, juntament amb Albert Girona, Secretari Autonòmic de Cultura, Educació i Esports, i tècniques de l’oficina del Mecenatge de la Conselleria de Cultura.

La llei té com a objectiu impulsar i fomentar el mecenatge de caràcter privat, activitat voluntària i filantròpica que es configura com un motor de participació i de responsabilitat social que afavoreix la llibertat i la diversitat cultural i que contribueix al foment de la creativitat, al creixement econòmic i a l’enriquiment del capital cultural de la societat.

“Les persones que facen aportacions, a més, es podran beneficiar de diversos incentius fiscals. Es tracta d’un instrument que permet valorar i premiar les contribucions d’aquelles persones que aposten per la cultura com una inversió de futur”, va manifestar durant la seua intervenció Eva Sanchis.