L’Ajuntament d’Alboraia obri un consultori psicològic gratuït per a joves

L’Ajuntament d’Alboraia ha presentat un servei pioner per a ajudar a les persones joves del municipi. Es tracta de la iniciativa titulada “No te dejo en visto”, un consultori mitjançant vídeos en directe d’Instagram dirigit pel terapeuta Vicent Ginés, professor de la Universitat de València i terapeuta familiar especialitzat en resolució de conflictes i treball amb l’adolescència.

La campanya ha donat el tret d’eixida hui amb la presentació per part de Miguel Chavarría, alcalde d’Alboraia, Zeudy Estal, regidora de Joventut, i Ismael Rubio, regidor d’Educació. Ja es poden enviar preguntes a través de l’Instagram @alboraiajove i s’aniran contestant de manera privada o en els directes d’Instagram.

El primer directe serà el dimecres 15 de desembre a les 18:00h., i en ell es respondran les preguntes que la gent haja enviat prèviament, de manera anònima. A més, els vídeos es pujaran posteriorment en el mateix compte de la regidoria de Joventut (@alboraiajove), perquè qualsevol puga tornar a veure’ls i trobar respostes a molts dels dubtes i pors que tenen les persones joves.

La campanya s’ha preparat per a ajudar al benestar emocional de les persones joves d’Alboraia, un tema d’especial rellevància en els últims anys, especialment a partir de la pandèmia. Qualsevol persona pot tindre dubtes o necessitar consell en algun moment de la seua vida, especialment en la joventut, i l’objectiu d’aquest consultori és poder oferir-lo de manera gratuïta i accessible a tothom.

Ansietat, inseguretats, autoestima, amistat, família, dubtes acadèmics… aquests són només alguns dels temes amb els quals Vicent ajudarà les persones joves d’Alboraia a trobar solucions de manera conjunta als seus problemes.

Aquesta iniciativa ha sigut presentada per la regidoria de Joventut d’Alboraia, amb la col·laboració de l’IVAJ (Institut Valencià de la Joventut).

 

Font: Ajuntament d’Alboraia