L’Ajuntament de Carcaixent col·labora amb ASSECA amb més de 29.000 euros

 

Coincidint amb el 25 aniversari de l’Associació Empresarial de Carcaixent, l’Ajuntament ha signat, un any més, el conveni de col·laboració per tal de donar suport econòmic a les activitats organitzades pels membres de ASSECA amb la finalitat de promoure el comerç de la nostra localitat.

Des de l’any 2016 s’han signat convenis de col·laboració anuals amb una quantia total de 29.173 euros que l’Ajuntament ha ficat a disposició de ASSECA per a finançar les activitats. Esta setmana s’ha signat el conveni de l’exercici actual per un valor de 6.000€.

Des de la Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica es motiva la organització de qualsevol activitat dirigida a promoure el teixit comercial local amb un especial impuls a totes aquelles organitzades en col·laboració amb els distints eixos comercials presents a Carcaixent.

En paraules de la Regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Sara Diert “ASSECA ha sigut una part important del teixit local des de la seua fundació, de la qual vaig ser part. I ara, com a Regidora de Comerç, seguim impulsant l’activitat de l’associació amb convenis de col·laboració anuals”.

 

Font: Ajuntament de Carcaixent