L’ajuntament de Cocentaina invertix més de 117.000 € en la renovació de materials i millores en l’escola infantil municipal Sant Hipòlit

A través del romanent positiu de l’entitat municipal s’estan gestionant una sèrie de millores en infraestructures i materials per a l’escola infantil municipal que atén als xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 1 i 3 anys.

L’escola compta amb tres aules, una per a l’alumnat d’1 a 2 anys i dos per als d’un any més, amb un total de quatre educadores i la directora del centre. S’atén a vora 50 xiquets i xiquetes de Cocentaina que, a més, disposen d’educació gratuïta en l’etapa de 2 a 3 anys gràcies a la subvenció al 100% de Generalitat Valenciana, que també subvenciona en un percentatge inferior als més menuts del centre.

Aquesta inversió que supera els 117.000 € és la més important feta en anys i va destinada a renovar:

– Portes i tarima flotant.

– Projectors.

– Instal·lació elèctrica de baix consum.

– Areners.

– Emmagatzematge exterior.

– Material d’higiene i seguretat.

– Mobiliari.

– Material sensorial, musical, de psicomotricitat, didàctic i jocs d’exterior.

És aquest últim punt el que s’endú la part més alta de la despesa, ja que en renovació de jocs i en l’adquisició de nous materials la regidoria d’Educació ha invertit un total de 52.909,54 €.

La regidora de l’àrea, Mireia Estepa, explica que: «fer de l’escola un espai atractiu i estimulant per al desenvolupament dels xiquets i les xiquetes és un dels objectius més rellevant que compartisc amb el claustre i per això és fonamental invertir en renovar el centre i adaptar-los a les necessitats de l’alumnat i a les noves corrents pedagògiques presents a l’escola municipal. Volem una escola on els més menuts i menudes de casa gaudisquen, juguen i desenvolupen noves habilitats, un centre on els pares i les mares senten que estan en bones mans i en bones instal·lacions». Així mateix, l’alcaldessa avança que per a 2022 està previst seguir amb la modernització de la instal·lació educativa i una de les iniciatives serà pintar-la de nou.

 

Fuente: Ayuntamiento de Cocentaina