L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona presenta la nova web amb una imatge renovada

  • El nou portal naix amb l’objectiu de fer més accessible la gestió municipal i facilitar la navegació.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona presenta el nou portal web que facilita l’accés a la ciutadania de la informació municipal. El nou portal aporta un disseny més modern i s’adapta al manual d’imatge corporativa. A més, és més intuïtiva a l’hora d’oferir la informació al veïnat.

El nou portal www.lapobladevallbona.es facilita la navegació a través de tots els dispositius, tant equips de sobretaula, com portàtils, mòbils i tauletes digitals enllaçant amb altres aplicacions dels dispositius com el correu electrònics, el navegador de mapes o les trucades telefòniques.

L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha presentat el nou portal web i ha destacat que el propòsit del canvi de web ha estat en tot moment apropar la gestió municipal a la ciutadania i convertir-se en una ferramenta útil per als usuaris. Amb esta finalitat s’ha impulsat “una web més intuïtiva que oferix al veïnat tota la informació que necessita d’una manera clara i ràpida”.

El web de l’Ajuntament oferix accés ràpid des de la portada a informació en temps real de la situació dels aparcaments públics i les places disponibles, la seu electrònica i la passarel·la de pagament, el portal de transparència del consistori.

Amb el nou portal es facilita també l’accés a la informació a través de tots els canals de comunicació del consistori com les xarxes socials, la televisió local i la ràdio municipal que disposen d’enllaços en cada pàgina.

A més, el web oferix la informació geolocalitzada dels serveis municipals a través del portal SIGPobla. Es poden consultar els mapes de transport públic, carrils bici o instal·lacions esportives entre d’altres.