L’Ajuntament proporciona nou material als usuaris dels horts d’oci de ‘Calatrava’

  • Les persones que tenen adjudicada una parcel·la reben, per compte del consistori, uns baguls per a guardar les eines en el seu tros i uns suports de ferro per a ordenar les canyes

Borriana (21.02.22).- L’Ajuntament de Borriana, a través de la Regidoria de Gent Gran dirigida per Hilario Usó, ha entregat a les persones que tenen adjudicada una parcel·la en les instal·lacions dels horts d’oci de ‘Calatrava’ nou material gratuït per a facilitar la realització de les faenes agrícoles.

Segons ha explicat Usó, se’ls ha oferit baguls per a guardar les ferramentes, una iniciativa amb la intenció de “facilitar-ne la faena als usuaris, perquè puguen guardar aquells instruments o accessoris que utilitzen diàriament per a l’agricultura, tenint en compte que la tasca del cultiu és molt laboriosa i comporta molta dedicació i treball, i la utilització de diversos utensilis”.

D’altra banda, també se’ls ha ha fet entrega d’uns suports de ferro perquè els usuaris els instal·len en les parcel·les i així poder ordenar les canyes. “Això permetrà, a més de mantindre una estètica uniforme de les instal·lacions on es troben les parcel·les, millorar la distribució dins dels horts i l’espai de cadascun”, ha afirmat el regidor.

Les instal·lacions dels horts d’oci s’han convertido no només en un lloc per a treballar les parcel·les de conreu a ser un punt de trobada que ha creat un vincle entre els assistents. A més de les 42 parcel·les de 85 metres quadrats, les instal·lacions compten amb una caseta en què els usuaris es poden canviar i rentar-se, a més d’esmorzar junts.