L’aparcament de Corts Valencianes s’amplia amb 83 noves places

  • Entrarà en servei aquest mateix divendres i sumarà un total de 260 places d’estacionament.

L’Eliana obrirà al públic aquest divendres un total de 83 noves places d’estacionament, a més d’altres 5 per a motocicletes i 3 per a bicicletes, en l’aparcament de l’avinguda de les Corts Valencianes. A elles se sumen les 176 ja consolidades de la primera fase creades l’any 2009, que incloïen a més 5 places per a persones amb mobilitat reduïda i 5 més per a motos.

Les obres d’ampliació, amb una superfície de quasi 2.000 metres quadrats, que es van iniciar el mes de gener passat, han suposat una inversió de 47.546 euros i han inclòs des de l’asfaltat de la zona, la instal·lació d’enllumenat públic, la pintura de les marques viàries i de la senyalització vertical, així com la col·locació de nou mobiliari urbà.

El citat aparcament facilita a la ciutadania la mobilitat i l’accessibilitat a la zona de major afluència del municipi i mitiga la concentració de vehicles en els principals carrers de la localitat. L’Eliana compta així amb un total de 6 aparcaments públics gratuïts situats a menys de 500 metres del centre i que sumen més de 700 places.

Tal com ha explicat el primer edil, Salva Torrent, aquest concorregut pàrquing es troba a escassos metres del nucli urbà i compleix l’objectiu de “animar a veïns, veïnes i visitants a anar al centre a peu i amb total tranquil·litat per a fer de l’Eliana una ciutat de mobilitat sostenible”.