L’Eliana presenta el seu renovat Camp de Futbol

L’Ajuntament de l’Eliana va presentar ahir dimecres, 20 d’octubre, el seu nou Camp de Futbol 11 que ha obtingut la certificació FIFA QUALITY PRO, la qual cosa li permetrà acollir partits de categoria professional gràcies a la resistència, l’ús i el rendiment de la seua renovada gespa artificial. Les obres, el cost d’execució de les quals ha ascendit a 292.824 euros finançats per la Diputació de València, han inclòs la renovació de tota la superfície de gespa, la renovació de banquetes, banderoles de corner i porteries o la instal·lació d’una nova coberta de tribuna i graderies.

L’acte de presentació, va comptar amb la presència de l’alcalde, Salva Torrent, la regidora d’Esports, Concha Montaner, i el Vicepresident de la Diputació, Carlos Fernández Bielsa i va obrir amb un espectacle d’acrobàcies sobre patins a càrrec del duo Ángeles de ‘Got Talent’. L’esdeveniment va acollir també en l’escenari instal·lat per a l’ocasió, l’actuació de la cantant de ‘La Voz’, Mireia Ortiz. Posteriorment, el Club de Futbol Base de l’Eliana va presentar als seus 26 equips esportius compostos per més de 450 alumnes de l’escola i davant la presència de la jugadora del Llevant UD, Eva Navarro i els jugadors del València CF, Hugo Guillamón i Yunus Musah, tots dos veïns de l’Eliana.

Torrent va destacar al final de la celebració que la renovació i millora de la qualitat de les instal·lacions són absolutament necessàries per a la pràctica i desenvolupament de les diferents disciplines dels i les esportistes elianeres.

 

Font: Ajuntament de l’Eliana