L’Espai Jove de Foios avança a bon ritme

  •  Amb una inversió de 20.000 € s’està dotant de béns mobles les tres sales que conformaran l’Espai Jove

Ja queda menys per a posar en funcionament el nou Espai Jove de Foios. Després de l’adequació de l’espai, en aquests moments, i amb una dotació de 20.000 €, s’està dotant de béns mobles les tres sales que formaran part de l’Espai Jove. El regidor de Joventut, Paco Serrano, ha valorat positivament aquest avanç, ja que “la població jove de Foios necessita un espai d’aquestes característiques que no nomées comptarà amb espais per a estudiar, sinó també per a desenvolupar pràctiques d’oci saludable”.

L’Espai Jove de l’Ajuntament de Foios comptarà amb una sala d’estudi, que disposarà de taules amb endolls i USB per a carregar portàtils, tauletes i diferents aparells electrònics, a més de fibra òptica i una correcta il·luminació i climatització. Amb una capacitat per a 19 persones, aquesta sala tindrà un horari més ampliat. D’aquesta manera, quan l’Espai Jove estiga tancat, es podrà accedir mitjançant una targeta criptogràfica personalitzada.

Així mateix, aquest espai tindrà una sala d’oci i streaming. En aquest cas, es diferenciaran tres àrees: una destinada a l’audiovisual dotada d’un croma i focus per a la realització de vídeos o streaming per a les xarxes socials, que estarà a la disposició de la població jove de Foios; una zona de jocs de taula, ping-pong, futbolí, etc.; i una àrea de treball per a reunions.

Finalment, l’Espai Jove albergarà una aula polivalent on s’impartiran les diferents formacions i tallers de l’àrea de Joventut.