L’FVMP REPRÉN LA SEUA FORMACIÓ PER A CÀRRECS ELECTES

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies reprèn la formació per a càrrecs electes amb tres cursos més adreçats a les regidores i regidors dels ajuntaments valencians. Durant les pròximes setmanes es desenvoluparan, tant a Alacant com a València, diversos cursos adreçats a millorar la formació del personal electe local de la Comunitat Valenciana.

Per un costat, es desenvoluparà el curs d’oratòria. Un curs que té per objectiu aconseguir expressar-se amb eficàcia i redescobrir les habilitats en l’àmbit de l’oratòria professional, millorant aspectes com l’autoestima, el sentit comú, i aprendre dels errors per a continuar creixent en l’art de la comunicació.

Per altre costat, també tindrà lloc un curs adreçat a la gestió de l’estrès. Un curs que està encarat a ser capaços d’identificar les emocions, per a poder regular-les i gestionar-les adequadament, i de reconéixer i regular les emocions dels altres tot millorant així, les relacions i l’acompliment professional.

Finalment, una cloenda especial dels cursos titulada “Les 5 claus per a aconseguir l’èxit”. Una jornada adreçada a reflectir com a un món global i incert, els professionals de la política han de desenvolupar noves habilitats que els permeta diferenciar-se i ser capaços de respondre als nous reptes. Per a això, és imprescindible irradiar coherència, passió i confiança en allò que fan; cosa que només ocorre quan connectem els nostres propòsits de vida amb la nostra estratègia professional.

Tots els cursos es desenvoluparan escalonadament entre el 8 de març i el 25 de maig i tindran lloc a les ciutats de València i Alacant sempre que la situació sanitària ho permeta. Tota la informació es pot trobar al web de formació de càrrecs electes de l’FVMP: http://ece.fvmp.es/