General

Les activitats físico-esportives suposen una oferta de fàcil aplicació en el nostre medi donades les característiques orogràfiques, la climatología i el gran nombre d’instal.lacions esportives.

A l’aire lliure i utilitzant el nostre entorn, podem practicar: Montain-bike, Ciclisme, Senderisme, Montanyisme, Trial, Buscar rovellons i espàrrecs, prende part a les activitats del Grup de Voluntariat per la Natura, preparar-te per a un Cross, una mitja o una marató, el paissatge és meravellós. Este any ha passat la Volta ciclista al País Valencià i passarà, també, la volta a Espanya.

A les nostres instal.lacions podries practicar: tennis, frontennis, badmington, frontó a mà, pilota valenciana, futbol, futbol-sala, bàsquet, handbol, volei, hoquei, atletisme, moto-cross, fitnness, aeròbic, gimnàstica de manteniment, arts marcials, natació, patinatge, ioga.

Al llarg de l’any estan les escoles esportives municipals on et pots iniciar en molts d’estos esports. Tanmateix, en estiu pots refrescar-te a la piscina municipal, fer ús de les instal.lacions esportives i de la biblio-piscina en un abonament molt econòmic.

Vine i comprova-ho tú mateix. Aielo és qualitat de vida.