Oberta la votació de propostes per als Pressupostos Participatius de l’Eliana

La setena edició dels Pressupostos Participatius obri aquest divendres el període de votació pública perquè la ciutadania de l’Eliana trie entre 21 plans viables de millora prioritària de les infraestructures públiques que agrupen prop de 70 propostes similars com la reparació de voreres, la millora o ampliació de carrils bici o la creació de noves instal·lacions esportives.

L’anterior fase de presentació de propostes, celebrada el mes de març passat, ha recollit un total de 246 possibles accions, d’entre les quals els serveis tècnics municipals han seleccionat aquelles que compleixen les condicions del programa, com que siguen acciones competència de l’Ajuntament, que no estiguen ja executades o en projecte, que el seu cost estimat no siga superior a l’import disponible o que es puguen desenvolupar dins d’un mateix exercici pressupostari.

Per a participar els veïns i veïnes empadronades en el municipi, majors de 16 anys, podran votar, fins al 14 de novembre, des de qualsevol dispositiu a través de la web www.lelianaparticipa.es. El cost d’execució de les propostes que resulten més votades per la ciutadania s’incorporarà al pressupost municipal de 2022, fins al límit econòmic disponible en el marc del projecte.

El programa municipal de Pressupostos Participatius és l’eina que disposa l’Ajuntament de l’Eliana per a consensuar conjuntament amb la ciutadania les obres i infraestructures més necessàries a executar en la localitat.

El regidor de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha convidat a elianers i elianeres a contribuir en la fase de votació pública i ha recordat que qualsevol persona que desitge participar però no dispose d’ordinador, telèfon o connexió a Internet podrà acudir presencialment a la Biblioteca, on rebrà l’acompanyament necessari en el procés d’elecció.

Font: Ajuntament de L’Eliana