Ontinyent organitza dos cursos per millorar la competitivitat de les empreses locals

L’Ajuntament d’Ontinyent organitzarà a les properes setmanes dos cursos especialitzats per millorar la competitivitat de les empreses locals. Es tracta d’activitats incloses al Projecte de Transformació Empresarial impulsat pels ajuntaments d’Ontinyent, l’Olleria, Bocairent i COEVAL, que inclou una programació d’activitats a les diferents localitats implicades, amb les quals es vol donar un nou impuls per a la competitivitat de les empreses i els seus treballadors i treballadores es aspectes com la qualitat, sostenibilitat, la igualtat de gènere o els processos de millora contínua.

En concret, el primer dels dos cursos que tindrà lloc a Ontinyent serà el proper 26 d’octubre, de 9:00 a 13:00 hores, versant sobre “Auditories Socials”, mentre que el segon serà el 9 de novembre en idèntic horari, en aquest cas tractant sobre “Memòries de Sostenibilitat i Informes No Financers”. En tots dos casos el lloc serà l’Aula 210 de la UNED, al Grup Ramón Llin del barri de Sant Rafel.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent, Juan Pablo Úbeda, animava a les empreses, pimes, micropimes i autònoms a incriure’s al l’enllaç https://forms.gle/RU6gGsBHXm41UbhU9, accessible des de la web municipal, i destacava l’interès del Projecte de Transformació Empresarial “per continuar creant sinèrgies públic-privades que redunden en benefici de la ciutadania i que afavorisquen la creació de d’ocupació de qualitat”. Cal recordar que el projecte contempla el suport a les empreses per tal de promoure un model econòmic al teixit empresarial local que a més siga més sostenible, atenent als objectius de desenvolupament sostenible l’agenda 2030 de les Nacions Unides.

 

Fuente: Ayuntamiento de Ontinyent