Pedreguer llança les bases de la tercera edició del premi d’estudis amb perspectiva de gènere

La regidoria d’Igualtat, Diversitats i Polítiques Inclusives de Pedreguer presenta les bases per a la tercera edició de la Beca ‘Premi d’estudis amb perspectiva de gènere’ de Pedreguer. Per tercera vegada l’Ajuntament de Pedreguer convoca un premi-beca amb una dotació econòmica de 2.000 € per a promoure els estudis feministes.

El premi té com a objectiu potenciar el desenvolupament d’estudis i anàlisis amb perspectiva de gènere i afavorir el coneixement de la realitat quant a la situació de la igualtat i el feminisme a Pedreguer.

Per tercera vegada s’obre la possibilitat de presentar avantprojectes d’investigació feminista, o sobre la vida d’algunes de les dones de la història de Pedreguer, o disciplines d’investigació com l’economia, cultura, interculturalitat, joventut, etc. tant en el vessant històric com contemporani.

Fins al 7 d’abril està obert el termini per a presentar l’avantprojecte de l’estudi al qual pot accedir qualsevol persona que complisca amb els requisits publicats en les bases a l’ajuntament de pedreguer. La persona seleccionada tindrà vuit mesos per a realitzar l’estudi i aquest tindrà l’opció de ser publicat l’any que ve.

Es pot consultar tota la informació al web municipal: https://pedreguer.es/bases-de-la-3-edicio-de-la-beca-premi-destudis-amb-perspectiva-de-genere