POSTGRAU UNIVERSITÀRI FVMP-UV – SEGONA EDICIÓ

Amb aquesta iniciativa la FVMP continua apostant per millorar el servei de formació que presta als diferents agents que formen part de la governança als ajuntaments, mancomunitats i diputacions de tot el territori valencià. El termini de preinscripció i matrícula acaba este divendres 25 de setembre.

Fruit del conveni signat per part de la FVMP i de la Universitat de València es posa en marxa la 2na edició del postgrau “Governança local”. Aquest títol és de caràcter totalment presencial i està orientat a càrrecs electes d’entitats municipals i autonòmics. Un any més el Postgrau estarà dirigit per Pablo Oñate i Oscar Barberà, membres del Departament de Dret Constitucional, Ciència Política i Administració de la Universitat de València.

Des de la Universitat de València se ha configurat un currículum que té per objectius, entre altres, entendre el procés de les polítiques públiques i formació de l’agenda política i de govern, introduir-se en la planificació estratègica i altres eines pel disseny de polítiques públiques, dominar els aspectes econòmics del procés governamental, entendre les implicacions polítiques de la gestió pública o saber dissenyar una estratègia de comunicació local.

Us podeu inscriure en aquest enllaç:

https://postgrado.adeituv.es/es/cursos/area_juridica_y_social-2/gobernanza-local/datos_generales.htm