CRIDA del 28 DE MARÇ (DIA DE RECORD I HOMENATGE A LES VÍCTIMES DE LA GUERRA I DICTADURA).

Membres de la XARXA DE MUNICIPIS PER A la POSADA EN VALOR DE LA MEMÒRIA HISTÒRICA,

Seguint el Pla de treball anual Cosint la Memòria, cosint el Territori de la Xarxa, em complau adjuntar la CRIDA del 28 M que l´FVMP fa arribar a totes les Entitats Locals valencianes, especialment a les incorporades a la XARXA de MEMÒRIA.

La CRIDA suggereix que els ajuntaments organitzen activitats i accions en les seues localitats orientades a visualitzar socialment el record a les Víctimes. Actuacions que poden tindre un valor afegit si compten amb la participació de les associacions locals memorialistes i culturals que així ho decidisquen. Per a tal fi, s’acompanya un document amb possibles idees d’activitats a desenvolupar.

Record que, en les activitats, en el cas que l´FVMP / la XARXA figuren com a entitat col·laboradora (inclusió de logos corporatius), l´FVMP farà difusió de les activitats a les Entitats Locals, Generalitat i associacions memorialistes.

Pose en el teu coneixement que la pròxima sessió de la XARXA (XIV) se celebrarà a ORIHUELA el pròxim dia 28 de març, i tindrà per objecte el Dia de Record i els Llocs de Memòria. En breu es farà arribar el Programa.