RUBÉN ALFARO: “ESTAMOS EN CONTACTE DIRECTE I CONTINU AMB ELS MUNICIPIS AFECTATS PEL TEMPORAL QUE COMPTEN AMB TOT EL NOSTRE SUPORT I RECURSOS”

El president de la FVMP destaca que s’està treballant des de la màxima coordinació amb totes les administracions, en estreta col·laboració amb el president de la Generalitat Ximo Puig, perquè els municipis afectats puguen recuperar la normalitat al més prompte possible

El president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rubén Alfaro ha informat que durant el dia d’ahir i el matí d’avui ha estat en contacte directe i continu amb els alcaldes i alcaldesses de les zones més afectades pel temporal “Hemos traslladat el nostre suport i ajuda a totes les localitats que estan patint els devastadors efectes de la gota freda” ha informat Rubén Alfaro.

El president de la Federació ha destacat l’especial preocupació que li han traslladat des dels municipis més xicotets ja que és on menys recursos disposen per a fer front a situacions d’emergència com la qual estem travessant. “Estamos en continu contacte amb els ajuntaments per a ajudar en tot allò que ens demanen” ha apuntat Alfaro “son moments molt durs i és molt important que des de les administracions treballem de forma coordinada”.

De la mateixa manera ha celebrat que no hi haja hagut cap víctima mortal a la Comunitat i ha destacat la immensa labor de tots els efectius d’emergències, bombers i cossos de seguretat. No obstant açò, ha apuntat que encara que el temporal sembla que durant el dia d’avui remetrà “todavía estem en alerta i per açò cal extremar les precaucions”.

Finalment ha assenyalat que la Federació està treballant des de la màxima coordinació amb totes les administracions per a poder agilitar tots els treballs de reconstrucció i rehabilitació perquè com més prompte millor els ciutadans de les zones afectades puguen recuperar la normalitat.