S’INICIA EL PERIODE DE MATRICULACIÓ DEL POSTGRAU UNIVERSITARI ADREÇAT AL PERSONAL AL SERVEI DE L’ADMINISTRACIÓ LOCAL

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Universitat de València han posat en marxa durant aquest curs universitari dos postgraus adreçats a millorar la formació acadèmica de tot l’entorn municipalista del nostre territori. Durant el primer quatrimestre d’aquest curs s’ha desenvolupat un postgrau universitari adreçat a càrrecs electes dels ajuntaments valencians. Ara és el torn d’un postgrau universitari adreçat a tot el personal al servei de l’administració local.

Per això, el personal tècnic dels ajuntaments, mancomunitats i diputacions ja es poden matricular al Postgrau “Expert Universitari en NOU RÈGIM JURÍDIC DE LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES”. Aquest títol té com a objectiu dotar d’una formació específica al personal de les administracions públiques municipalistes valencians amb la fi de poder fer front als recents canvis esdevinguts en la regulació del règim jurídic de les Administracions Públiques espanyoles.

Modalitat: Presencial

Lloc d’impartició: Fundació Universitat-Empresa

Horari: Dimecres de 16h a 20.30h

Data d’inici del curs: 05/02/20

Preu de matrícula: 600€ (import preu al públic)

Lloc de matrículahttps://postgrado.adeituv.es/regimen-juridico-administraciones

Més informació: 963262600 – informacion@adeituv.es

NOTA. Aquest postgrau complet està dividit en tres bloc. Si en lloc d’obtindre el títol d’expert universitari del Postgrau complet, voleu matricular-vos en cadascun dels tres blocs individualment amb el títol de Certificat Universitari en cadascun dels blocs, també és possible.