Ajuntament i els equips del UD Carcaixent i Carcaixent CF Veterans inicien un projecte solidari per a Costa Rica

Ahir 26 d’octubre el Carcaixent CF, la UD Carcaixent i l’Ajuntament de Carcaixent acordaren iniciar una campanya solidària de recollida de roba esportiva per a enviar-la a Paso-Canoas Costa Rica. Concretament s’enviarà a la Asociación Alianza, entitat sense ànim de lucre que ajuda a les persones amb necessitats especials de la zona i que juga un paper important com a referent en la socialització dels grups índigenes locals.

La recollida de material esportiu es realitzarà els dimarts i els dijous de 17:30 a 19:30 en el Camp de Futbol dels Quatre Camins, per aprofitar els moments de màxima afluència als entrenaments dels diferents equips i aconseguir una major visibilització en la campanya i d’ajudar o col·laborar en ella.

Dins de les diferents activitats previstes en este projecte és la disputa d’un torneig el dia 30 de desembre en el que participaran el Carcaixent CF, el primer equip i l’amateur de la UD Carcaixent i on es convidarà al un altre equip de renom, amb l’objectiu de sensibilitzar i arreplegar fons i roba esportiva per a fer posteriorment este enviament a Paso-Canoas en Costa Rica.

Des de l’Ajuntament de Carcaixent, a través de la Regidoria d’Esports, s’ha fet una aportació econòmica per tal de col·laborar en la logística i enviament del material. Tal i com han manifestat, des del consistori «s’intenta col·laborar tant en projectes solidaris a nivell nacional com internacional i pel que fa a esta iniciativa es considera que promou la solidaritat per la qual cosa hem considerat donar-li difusió i suport», ha manifestat la regidora d’Esports, Sara Diert.

 

 

Fuente: Ayuntamiento de Carcaixent