Ixen a licitació les obres d’asfaltat dels carrers del polígon industrial i uns altres vials de la ciutat

La Junta de Govern celebrada esta setmana ha aprovat traure a licitació les obres d’asfaltat de vials i identificació de carrers en el polígon industrial Madrigueres amb un pressupost base de 208.062.38, IVA inclòs. El termini per a la presentació d’ofertes finalitza el 24 de novembre. El projecte està subvencionat amb 165.340 euros per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Generalitat Valenciana, dins de la convocatòria d’ajudes per a projectes d’inversió per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics per a l’exercici 2021.

 

Els treballs d’asfaltat es duran a terme en els vials 1 i 2 d’entrada al polígon, una part del camí de la Bota i els trams més danyats del camí de la Plana i tindran un termini d’execució d’un mes. El pas del temps i la càrrega de trànsit pesat que suporten fan necessària esta actuació de millora.

 

D’altra banda, el projecte inclou la instal·lació de plaques identificatives del nom de tots els carrers del polígon. Els carrers es retolaran d’acord amb l’ordenança reguladora de la denominació i retolació de vies urbanes i de la identificació d’edificis i habitatges del municipi de Dénia, aprovada en 2016. Esta ordenança inclou la denominació de carrers del polígon industrial indicant que “han de portar noms d’oficis, segons el ple de 28 d’abril de 2005, entre els quals es poden utilitzar llander, corretger, pedrapiquer, cadirer, coeter, terrisser, ferrer, forner, pintor o enquadernador”, entre altres. L’ordenança indica que es conservaran els noms del camí de la Bota, camí de la Plana, camí de Xàbia i Gata a Dénia, camí del Saladar i camí de Pego a Dénia. Així mateix estableix que el carrer principal del polígon, el vial d’entrada 1, s’anomene “avinguda dels Jogueters”.

 

La segona licitació aprovada esta setmana correspon al Pla d’asfaltats 2021 i inclou l’adequació de l’assagador del Palmar, els carrers del Llac Sant Martí i Mar d’Azov, el camí de Gandia a Dénia, el camí de la Moya-Torrecarrals i el camí d’Ondara a Dénia i la instal·lació de reductors de velocitat en diferents punts.

 

Estes obres ixen amb un pressupost base de licitació de 157.603,58 euros i tenen un termini d’execució d’un mes. Les ofertes es poden presentar fins al 24 de novembre.

 

Fuente: Ayuntamiento de Dénia