L’Ajuntament de Museros dona suport a la campanya El valencià sempre al teu costat

Des de hui, AVIVA Museros repartix calendaris de l’any 2022

 

Aviva Museros, l’Agència de Promoció del Valencià de la Regidoria de Cultura i Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Museros, s’ha adherit a la campanya El valencià sempre al teu costat, una campanya posada en marxa conjuntament amb diverses entitats públiques.

 

La campanya, coordinada pel Servei de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Silla, consisteix en la distribució d’uns calendaris de l’any 2022 fets en valencià i acompanyats d’il·lustracions diferents per a cada mes.

 

Aviva Museros, ha començat hui el repartiment d’aquests calendaris als edificis de l’Ajuntament de Museros, a l’Agència de Lectura i a la Casa de Cultura, fins a acabar amb les existències.

 

Cristina Civera, alcaldessa de Museros, afirma que: “és necessari promoure el valencià i la col·laboració entre les diverses entitats públiques, i recolzar les campanyes que posen en valor la nostra llengua”.

 

“És important que tots i totes treballem per la promoció del valencià, sobretot amb un lema tan significatiu com és El valencià sempre al teu costat; per això, des de l’Administració pública volem acostar el valencià a la població mitjançant la distribució d’aquests calendaris” ha comentat Sonia García, regidora de Promoció Lingüística.