L’Ajuntament de Tavernes adjudica les obres d’acabament de la piscina coberta

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha adjudicat les obres d’acabament de la piscina coberta a l’UTE Electrotecnia Monrabal SLU-Inversiones Exposición SL, per un import total de 870.911,03 euros, un 12% menys respecte del pressupost base de la licitació.

Es preveu que les obres d’acabament i reparació de les instal·lacions de la piscina coberta comencen el pròxim mes de gener i que s’executen en un període aproximat de 6 mesos.

L’adjudicatària, entre les cinc empreses que van presentar oferta, ha rebaixat en més de 100.000 euros el pressupost inicial de la licitació i, a més, l’oferta preveu la millora integral de l’equipament per a la piscina, la renovació de la instal·lació solar tèrmica, la millora de l’equipament i les instal·lacions de l’edifici, l’habilitació de la zona d’ombra en la terrassa, l’ampliació del termini de garantia d’obra, instal·lacions i impermeabilitzacions, i la presentació del certificat de sostenibilitat i eficiència energètica i el pla de control de qualitat.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha assenyalat que “definitivament hem fet l’últim pas perquè s’inicien les obres d’acabament i la població de Tavernes puga gaudir com més prompte millor de la piscina coberta i de tots els seus serveis. Pròximament, tindrem també un estudi detallat de viabilitat econòmica que ens serà de gran ajuda per a decidir el model de gestió”.

 

Fuente: Ayuntamiento de Tavernes