L’Ajuntament i Creu Roja promouran conductes respectuoses amb el medi ambient entre la població més jove

 L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Joventut, i la Creu Roja de Tavernes donaran continuïtat al projecte de promoció d’hàbits i conductes respectuoses amb el medi ambient que s’ha dut a terme des de l’estiu, en aquest cas dirigit a la població més jove. Mitjançant les diverses jornades de neteja que es desenvoluparan durant els següents mesos, es busca aconseguir una millora socioambiental en els espais naturals del municipi gràcies al voluntariat ambiental, la sensibilització i la participació dels i les joves de Tavernes.

Així, la primera acció de recuperació i conservació dels paratges naturals vallers es farà este divendres 22 d’octubre a partir de les 9 hores, amb la participació de l’alumnat de 5é i 6é de Primària del CEIP Divina Aurora. L’activitat consistirà en la neteja dels espais i zones verdes pròximes al col·legi. Per a assistir-hi com a voluntari o voluntària cal apuntar-se a un dels telèfons següents: 678 456 735 / 620 952 270.

El projecte permet, per una banda, realitzar accions destinades a la conservació, recuperació i millora de l’entorn natural, així com conscienciar a la ciutadania adolescent sobre la situació local mediambiental.

A més, la iniciativa ajudarà als i les més joves a entendre com el treball de neteja individual i col·lectiu i el reciclatge posterior de totes les deixalles ajuda a millorar l’entorn. Un altre dels objectius del projecte és assenyalar l’impacte positiu que tenen este tipus d’activitats i fomentar el voluntariat juvenil compromès per tal de protegir el medi ambient.

El regidor de Joventut, Miquel Tur, destaca que “és molt important sensibilitzar als joves sobre la importància de respectar el medi ambient, ja que ells són el futur de la societat, i fer-los partícips d’estes activitats de voluntariat els ajuda a entendre que cal cuidar l’entorn per gaudir d’un futur més sostenible”.

 

Fuente: Ayuntamiento de Tavernes